top of page
ISHOCKEY
l

Ge dig ut på isen med fullt förtroende med vårt sortiment av ishockeyskydd - både nya och begagnade! Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare, är rätt skydd avgörande för din säkerhet och prestation på isen. Både våra begagnade och oanvända alternativ erbjuder pålitligt skydd till ett fantastiskt pris. Ge dig själv möjlighet till maximal prestation i varje match och träning - köp dina ishockeyskydd idag och kör hårt med fullt förtroende på isen!

Ny
Begagnad
Begagnat

Både i butiken i Österbybruk och här i webbutiken hittar du en hel del begagnat.  I webbutiken har du 14 dagars ångerrätt på begagnade varor men i butiken i Österbybruk gäller varken öppet köp eller bytesrätt. Men du har alltid rätt att reklamera varan om det visar sig vara något fel på den, oavsett var den är inköpt. Tänk på att alltid undersöka det du vill köpa.

 

Alla begagnade varor är särskilt markerade. I webbutiken har alla begagnade varors bilder en märkning med "BEGAGNAT" eller en grön cirkel som bakgrund och i vår fysiska butik är det synligt på etiketten.

bottom of page