top of page
UTESKOR

l

Ge dina utomhusaktiviteter en skjuts med vårt fantastiska utbud av sportiga sneakers och skor - både nya och begagnade! Oavsett om du är ute efter att träna, gå på äventyr eller bara ta en avslappnad promenad, kan du fynda här. Köp dina sportiga sneakers hos oss idag och ta dina utomhusäventyr till nästa nivå.

VARUMÄRKE I BUTIKEN
bag_katt_black_utan_r.png

Bagheera AB är ett svenskt företag grundat 1981 i Avesta, Dalarna. Huvudkontoret ligger fortfarande kvar här i Avesta och vi utvecklar och designar samtliga Bagheeras produkter här.

Bagheeras affärsidé är att med hållbarhet, miljö och funktion som ledstjärnor erbjuda väldesignade och lättkombinerade kläder & skor för tävling, träning och ett aktivt liv. Produkterna används idag av såväl landslag som vanlig motionär.

Vår målsättning är att göra produkter som är skonsamma för såväl miljö som människa. Ett sätt vi gör det på är att certifiera produkter med Oeko-tex®. Ett annat exempel är att vi på många av våra ytterplagg använder oss av Bionic Finish Eco® som är en impregnering som naturligt och effektivt härmar naturens egen funktion. Nästa generation är lika viktig för oss som den är för dig!

Vi levererar till en mängd klubbar samt företag och är även stolt leverantör till Sveriges orienteringslandslag.

/Bagheera

17915837699009536.jpg
bottom of page