top of page

Innebandy

Ny
Begagnad
Begagnat

Både i butiken i Österbybruk och här i webbutiken hittar du en hel del begagnat.  I webbutiken har du 14 dagars ångerrätt på begagnade varor men i butiken i Österbybruk gäller varken öppet köp eller bytesrätt. Men du har alltid rätt att reklamera varan om det visar sig vara något fel på den, oavsett var den är inköpt. Tänk på att alltid undersöka det du vill köpa.

 

Alla begagnade varor är särskilt markerade. I webbutiken har alla begagnade varor en grön cirkel som bakgrund och i vår fysiska butik är det synligt på etiketten.

VARUMÄRKE I BUTIKEN
SportMe-logo-white-padding-small-webb_edited.png

Sportme erbjuder ett brett sortiment av sport & fritidsprodukter med barn & ungdomar som huvudmålgrupp.

7197-2474_1.webp
agera-launch.jpg
VARUMÄRKE I BUTIKEN
new-logo-white-01_edited.png

Våra första innebandyklubbor tillverkades 1971 och varumärket Jolly etablerades redan 1972, det är rimligt att säga att vi är pionjärer inom innebandy.

 

Att ha våra produktions- och monteringsanläggningar här i Sverige är en stor fördel. Det ger oss en unik möjlighet att ha en effektiv kvalitetskontroll.

Sedan vi utvecklade de första klubborna 1971 har vi kommit långt inom produktionsteknik, vi har utvecklat många olika modeller och experimenterat med många olika material under dessa 45+ år, men det är med vårt HCCT-sortiment 2018/2019 vi kliver in i framtiden och är stolta över att presentera våra bästa klubbor hittills!

Unna dig själv och ge dem ett försök,
vi välkomnar dig att gå med i The Jolly Family!

 

/Jolly Innebandy

bottom of page