top of page
INNESKOR

l

Maximera din prestation med vårt sortiment av toppmoderna inneskor för sport – både nya och begagnade! Oavsett om du är en entusiastisk nybörjare eller en erfaren atlet, är rätt skor avgörande för din framgång. Gör dig redo att dominera banan eller planen – din framtidiga triumf börjar här!

VARUMÄRKE I BUTIKEN
bag_katt_black_utan_r.png

Bagheera AB är ett svenskt företag grundat 1981 i Avesta, Dalarna. Huvudkontoret ligger fortfarande kvar här i Avesta och vi utvecklar och designar samtliga Bagheeras produkter här.

Bagheeras affärsidé är att med hållbarhet, miljö och funktion som ledstjärnor erbjuda väldesignade och lättkombinerade kläder & skor för tävling, träning och ett aktivt liv. Produkterna används idag av såväl landslag som vanlig motionär.

Vår målsättning är att göra produkter som är skonsamma för såväl miljö som människa. Ett sätt vi gör det på är att certifiera produkter med Oeko-tex®. Ett annat exempel är att vi på många av våra ytterplagg använder oss av Bionic Finish Eco® som är en impregnering som naturligt och effektivt härmar naturens egen funktion. Nästa generation är lika viktig för oss som den är för dig!

Vi levererar till en mängd klubbar samt företag och är även stolt leverantör till Sveriges orienteringslandslag.

/Bagheera

17915837699009536.jpg
bottom of page