Köpinformation
Innan du genomför ett köp online finns det några saker som är bra att veta, läs mer under allmänna villkor nedan.
Vill du veta hur du handlar i den fysiska butiken, klicka här.

Allmänna villkor

Alla med bostadsadress i Sverige är välkomna att handla i vår webbutik.

Betalning

Alla priser i webbutiken är inklusive moms. De betalsätt vi erbjuder är kredit-/betalkortsbetalning genom Stripe och faktura. Du erhåller fakturan i ett separat mail med Glädje & Rörelse som avsändare. För att betala med faktura måste du vara myndig.​ En påminnelseavgift på 60,00 kr tillkommer vid utebliven betalning.

Returpolicy

Enligt laget om distansavtal har du möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit varan. Ångrar du ditt köp ska du returnera varan i det skick du mottog den. Använd formuläret ”Retur och reklamation” för att registrera din retur och erhålla en fraktsedel (det kan ta upp till 48 timmar för detta). Vid retur återbetalas inte eventuell fraktkostnad du erlagt vid köp.

 

​Tänk på att vi mestadels säljer begagnade varor vilket förstås innebär att det kan finnas ett visst bruksslitage. Kolla bilder och beskrivning noga innan du handlar.

Reklamation

Är det något fel på varan du har köpt? Använd formuläret ”Retur och reklamation” för att reklamera varan.

Leverans och frakt

Vi skickar till alla adresser inom Sverige. Dina varor skickas med Postnord och fraktkostnaden varierar mellan 12-199 kr, beroende på vad du handlar. Det är viktigt att du anger korrekt mottagaradress. Du ansvarar själv för att de uppgifter du lämnar till oss är korrekta. Eventuella felleveranser eller leveransförseningar till följd av felaktigt inmatad information från din sida ersättes ej.

Normalt har du dina varor inom 2-5 vardagar, men vi kan inte garantera att det alltid är så, leveranstiden kan till exempel variera beroende på vart i Sverige du bor. Vi hänvisar till Postnord för mer information om leveranstider. ​

Dina personuppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Sekretesspolicy.