top of page
TRÄNINGSKLÄDER

l

Här hittar du alla möjliga träningskläder, men vänta inte för länge, ofta finns det bara en av varje storlek eller färg, och när det är slut är det slut. Oavsett om det är begagnat eller nytt är känslan av att hitta det perfekta träningsplagget alltid tillfredsställande och ger extra motivation till att nå dina träningsmål.

VARUMÄRKE I BUTIKEN
bag_katt_black_utan_r.png

Bagheera AB är ett svenskt företag grundat 1981 i Avesta, Dalarna. Huvudkontoret ligger fortfarande kvar här i Avesta och vi utvecklar och designar samtliga Bagheeras produkter här.

Bagheeras affärsidé är att med hållbarhet, miljö och funktion som ledstjärnor erbjuda väldesignade och lättkombinerade kläder & skor för tävling, träning och ett aktivt liv. Produkterna används idag av såväl landslag som vanlig motionär.

Vår målsättning är att göra produkter som är skonsamma för såväl miljö som människa. Ett sätt vi gör det på är att certifiera produkter med Oeko-tex®. Ett annat exempel är att vi på många av våra ytterplagg använder oss av Bionic Finish Eco® som är en impregnering som naturligt och effektivt härmar naturens egen funktion. Nästa generation är lika viktig för oss som den är för dig!

Vi levererar till en mängd klubbar samt företag och är även stolt leverantör till Sveriges orienteringslandslag.

/Bagheera

17915837699009536.jpg
bottom of page