top of page

Info

Vi kommer att vara ca 30 barn och 10 ledare som provar på nya saker och har kul tillsammans.


Tider

vecka 28: 12 juni - 16 juli

kl. 9-15

Alla barn får lunch och mellanmål.

Plats

Björkvallen. Vi startar och avslutar varje dag utanför fotbollens omklädningsrum.

Kontakt under veckan

Viktoria 0703861363, Josefin 0704091195


Covid-19

  • Barn som är sjuka eller har förkylningssymptom måste stanna hemma. Alla som lämnar och hämtar barnen ska vara friska. Skulle sjukdom hindra närvaro någon av dagarna vill vi att ni meddelar oss detta kvällen innan eller före kl. 9 den dag det gäller, gärna via sms. För att få vara med på BLISS ska man varit symptomfri i 48 timmar.

  • De personer som lämnar och hämtar ska göra det utomhus, vi följer med barnen in i sitt omklädningsrum.

  • Vi äter utomhus.

  • Regelbunden handtvätt

  • I vanliga fall kommer många aktiva/ledare från olika idrotter/aktiviteter och har prova-på-pass med barnen. Detta är (tyvärr) begränsat till ett fåtal i år.


Hämtning och lämning

Vi börjar och avslutar varje dag utanför fotbollens omklädningsrum.

Hämtning och lämning kommer att ske utomhus. Om det inte regnar kommer samlingen första dagen att ske utomhus, övriga dagar samlas vi i omklädningsrummet och då tar vi emot utanför.

För att vi ska veta vart barnen tar vägen när vi slutar kl. 15, vill vi att ni meddelar oss vem som hämtar ert barn om det är någon annan än de ni angivit som vårdnadshavare/kontaktperson i anmälan.

Bra att ha med

  • Vattenflaska

  • Kläder för inne- och uteaktivitet

  • Regnkläder vid behov

  • Inne- och uteskor


Barnen kommer att kunna hänga av sig och förvara sina saker i ett omklädningsrum under dagen. Det kan vara bra med en gympapåse eller väska att bära vattenflaska och skor samt eventuella extra kläder när vi går mellan aktiviteter ute och inne.


Aktiviteter

Vi provar på allt möjligt både inne och ute. Det blir garanterat utflykt till badet, lek i skogen, rugby, racketsport, friidrott, dans och yoga. Mer aktiviteter tillkommer allteftersom veckans planering tar form.


Senaste inlägg

Visa alla

Framtiden

Detta blev femte våren vi kört simskola i Österbybruk, men också sista. Vi kommer tyvärr inte att starta upp några några nya simskolegrupper till hösten, detta med anledning av tidsbrist. Som alternat

Glad påsk

Ingen simskola på lördag (30/3), ses igen 6/4. Observera att vi alltså kör 6/4 trots att det är lördagen på påsklovet.

Paus lördag 16/3

På lördag (16/3) är det som planerat en paus på simskolan. Badet är öppet för allmänheten mellan kl. 10-15 så åk gärna och simma själva. Ses igen lördag 23/3 (vecka 12)! Veckor som är kvar: v.12: 23/3

Commentaires


bottom of page