top of page

Info

Vi kommer att vara ca 30 barn och 10 ledare som provar på nya saker och har kul tillsammans.

Tider

vecka 28: 12 juni - 16 juli

kl. 9-15

Alla barn får lunch och mellanmål.

Plats

Björkvallen. Vi startar och avslutar varje dag utanför fotbollens omklädningsrum.

Kontakt under veckan

Viktoria 0703861363, Josefin 0704091195

Covid-19

  • Barn som är sjuka eller har förkylningssymptom måste stanna hemma. Alla som lämnar och hämtar barnen ska vara friska. Skulle sjukdom hindra närvaro någon av dagarna vill vi att ni meddelar oss detta kvällen innan eller före kl. 9 den dag det gäller, gärna via sms. För att få vara med på BLISS ska man varit symptomfri i 48 timmar.

  • De personer som lämnar och hämtar ska göra det utomhus, vi följer med barnen in i sitt omklädningsrum.

  • Vi äter utomhus.

  • Regelbunden handtvätt

  • I vanliga fall kommer många aktiva/ledare från olika idrotter/aktiviteter och har prova-på-pass med barnen. Detta är (tyvärr) begränsat till ett fåtal i år.

Hämtning och lämning

Vi börjar och avslutar varje dag utanför fotbollens omklädningsrum.

Hämtning och lämning kommer att ske utomhus. Om det inte regnar kommer samlingen första dagen att ske utomhus, övriga dagar samlas vi i omklädningsrummet och då tar vi emot utanför.

För att vi ska veta vart barnen tar vägen när vi slutar kl. 15, vill vi att ni meddelar oss vem som hämtar ert barn om det är någon annan än de ni angivit som vårdnadshavare/kontaktperson i anmälan.

Bra att ha med

  • Vattenflaska

  • Kläder för inne- och uteaktivitet

  • Regnkläder vid behov

  • Inne- och uteskor

Barnen kommer att kunna hänga av sig och förvara sina saker i ett omklädningsrum under dagen. Det kan vara bra med en gympapåse eller väska att bära vattenflaska och skor samt eventuella extra kläder när vi går mellan aktiviteter ute och inne.

Aktiviteter

Vi provar på allt möjligt både inne och ute. Det blir garanterat utflykt till badet, lek i skogen, rugby, racketsport, friidrott, dans och yoga. Mer aktiviteter tillkommer allteftersom veckans planering tar form.


Senaste inlägg

Visa alla

Vi kommer att köra igång simskola på torsdagar respektive lördagar från januari igen. Torsdagar 10 tillfällen, vecka 2-12 (paus vecka 8). Grupper: 16:30-17:00 Första simsättet 17:00-17:30 Flera simsät

Vi kan för tillfället inte säga om eller när det kommer att bli simskola under vinter/vår 2024. Men vi vet med säkerhet att vi inte kommer att starta några nya grupper innan årsskiftet. Vi kommer att

Ingen simskola idag (lördag 4/11), ses nästa vecka!

bottom of page