FYSISK BUTIK I ÖSTERBYBRUK

 

HANDLA I BUTIKEN

Kopia av Välkommen till Rörelseboxen (1).png

1. Scanna QR-koden

På butikens entrédörr hittar du en QR-kod som du scannar med din smartphone. Beroende på vilken smartphone du har så använder du antingen kameran eller en särskild app som du själv laddat ner.

2. Identifiera dig med BankID

För att öppna dörren behöver du legitimera dig med BankID. Vår systemleverantör heter Honest Box så det är detta som kommer stå när du ska legitimera dig. Ibland kan du efter att du legitimerat dig mötas av en vit sida, prova att scanna QR-koden igen om detta händer. Genom att logga in medger du att ditt namn och ditt personnummer sparas i vårt kassasystem och, om du gör ett köp, i vår bokföring, läs mer.

3. Lås upp

När du identifierat dig med BankID kommer du in i butikens handlaläge. Öppna dörren genom att klicka på LÅS UPP. Dörren öppnas inom 5-10 sekunder.

4. Handla och betala

Du använder din smartphone för att handla. För att lägga varor i kundkorgen kan du söka och klicka på varor eller scanna QR-koden, som du hittar på varans etikett, direkt i webbläsaren. När du är redo att betala klickar du på knappen KASSA. Betalning sker med Swish eller kort.

IMG_20210918_163118681_HDR.jpg
 

BEMANNADE ÖPPETTIDER (PERSONAL PÅ PLATS)

KAMERABEVAKNING

 
Övervakningskamera

Butiken kamerabevakas dygnet runt.

Eftersom Rörelseboxen är en obemannad butik kamerabevakar vi i syfte att förhindra och utreda brott.

Inspelat material lagras i max 30 dagar. 

 

Personuppgiftsansvarig: Josefin Bengtsson, 0704091195.

Som bevakad kan du utöva flera rättigheter, särskilt rätten att få tillgång till eller radering av dina personuppgifter. Läs mer.

ÖPPET KÖP OCH REKLAMATION

 

ÖPPET KÖP

På nya varor har du öppet köp i 30 dagar. För att lämna tillbaka en vara behöver du komma in i butiken när den är bemannad. Alternativt höra av dig till oss på info@gladjerorelse.se.

Öppet köp gäller inte begagnade varor.

 

REKLAMATION

Om det är fel på varan du har köpt har du alltid rätt att reklamera den, alltså klaga på felet. Det gäller oavsett om varan är ny eller begagnad. Kom till butiken under en bemannad öppettid eller maila info@gladjerorelse.se. Tänk på att undersöka begagnade varor noggrant innan ditt köp.

17924070637768665.jpg

18-ÅRSGRÄNS

 

Alla som handlar något ingår ett avtal och för att göra detta måste man enligt svensk lagstiftning ha fyllt 18 år. För personer som är yngre måste en av föräldrarna (eller någon annan förmyndare) godkänna köpet för att avtalet ska gälla. Ett godkännande måste dock inte vara uttryckligt och för köp i en affärslokal är upp till säljaren att avgöra om köpet anses rimligt utifrån personens ålder. Eftersom vår butik är obemannad har vi inte möjlighet att ta detta ställningstagande och tillämpar av den anledningen 18-årsgräns på dörröppning och köp.

Du som är under 18 år är välkommen att handla under bemannade öppettider.

 

HITTA TILL BUTIKEN

Adress
Dannemoravägen 4,
748 31 Österbybruk, Sverige


Parkering
2 timmars fri parkering längs Dannemoravägen och på torget mittemot butiken.